sušičky ovoce a hub
Nejprodávanější
Nejzdravější způsob uchovávání potravin? Osvědčená klasika našich babiček – sušení. Sušení ovoce, zeleniny, hub, bylinek, ale i masa, zachovává v surovině všechny potřebné vitamíny a výživové hodnoty. Zároveň patří mezi nejméně pracný a nejlevnější způsob konzervace.
Nebaví vás byt obležený řadami táců s plátky hříbků nebo jablek? Dřív než z nich máte křížaly, tak zplesniví? Pořiďte si sušičku potravin a celou sušící anabázi popožeňte rychlostí blesku. Pět a více sušících sít umožní sušit velké množství potravin v jednom procesu. Regulace teploty a průhledné víko elektrické sušičky vám dá plnou kontrolu nad celým sušícím procesem.
Využijte tohoto šikovného kuchyňského pomocníka a během sezónní úrody jej nenechte vydechnout. Jak si pak budete v zimě libovat při chroustání meruňkových křížal nebo při vaření roštěnek na lesních houbách.